Het Bestuur

In Nederland wordt de Mr. Keepi Foundation gerund door Casper, Lennard, Michelle en Stijn.

Casper van der Made

Casper van der Made

Penningmeester

Deze internationaal georiënteerde Financetijger viel ‘in love’ met India tijdens een stage voor Jan Engels twee jaar geleden. Casper zorgt er voor dat elke gedoneerde cent ook daadwerkelijk terechtkomt bij de Indiase scholieren.

Michelle Poorte

Michelle Poorte

Secretaris / Fundraiser

Michelle kwam voor het eerst in aanraking met India tijdens één van haar reizen. Ze was meteen betoverd door alle kleuren, geuren en heerlijke chaos. Maar werd ook geconfronteerd met de “energy poverty” en besloot zich in te zetten om hier iets aan te veranderen. Haar enorme ambitie om duurzaamheid in de breedste zin van het woord te realiseren past heel erg goed in het Mr. Keepi team.

Stijn Veeger

Stijn Veeger

Voorzitter

Als sustainable-energy-fanaat vindt Stijn dat er nooit genoeg zonnepalen op de daken kunnen liggen. In 2011 kwam Stijn voor het eerst in India tijdens een onderzoekstage gericht op – jawel – zonne-energie voor ontwikkelingsgebieden in India. Sindsdien heeft hij er nog 6 maanden gewerkt en rondgereisd om de projecten van Mr. Keepi Foundation met eigen ogen te zien.

Lennard Visser

Lennard Visser

Fundraiser

Lennard is onze nieuwste aanwinst. Hij wordt ons 4e bestuurslid en gaat zich o.a. bezig houden met fondswerving onder stichtingen en filantropische organisaties. Ken je nog iemand die hier bij betrokken is? Laat het weten!

De Raad van Advies 

De oprichter Jan Engels en oud-penningmeester David Sanderse vormen samen de Raad van Advies. Twee á driemaal per jaar komt het Bestuur samen met de Raad van Advies om de gang van zaken te bespreken en ideeën uit te wisselen. Tijdens deze bijeenkomsten worden de verbeterpunten van voorgaande jaren aangekaart, de lange termijn visie uitgestippeld en door verhalen uit te wisselen over India de drive weer aangewakkerd om zoveel mogelijk budget te verzamelen om kinderen in India een stapje verder te helpen.